Karlstads universitet / Universitetsbiblioteket

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Läs mer om att arbeta på Karlstads universitet https://www.kau.se/jobba-hos-oss

Beskrivning
Universitetsbiblioteket har idag närmare 30 medarbetare och är en central strategisk resurs för all forskning och utbildning vid universitetet. Verksamheten omfattar både biblioteks- och förlagsverksamhet samt skrivhandledning. Universitetsbiblioteket är i ständig utveckling och försöker hitta nya vägar för effektiv informationsförsörjning till dess användare. Kommunikation och lyhördhet gentemot studenter, lärare och forskare präglar verksamheten vid universitetsbiblioteket. Musikhögskolan Ingesunds bibliotek är en del av Karlstads universitetsbibliotek.

Arbetsuppgifter
Som administrativ assistent med placering på Universitetsbiblioteket kommer dina arbetsuppgifter bestå av att omlokalisera och gallra poster i datasystemen, vi använder oss bland annat av Libris och Sierra. Vidare kommer du att arbeta med omflyttningar av böcker och tidskrifter inom biblioteket, även uppsättning av inkomna tidskrifter.

Kvalifikationer
Som sökande till anställning administrativ assistent skall du ha erfarenhet av arbete vid forskningsbibliotek, samt vana av att arbeta i Libris och Sierra katalogsystem.

Villkor anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning 100 % med start den 7 maj eller enligt överenskommelse. En förutsättning för att anställningen skall komma till stånd är att du omfattas av ett arbetsmarknadspolitiskt program.

Ansökan skickas in elektroniskt via vårt rekryteringsverktyg Varbi som du når genom att logga in här nedan. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV med en dokumenterad beskrivning av kvalifikationer i förhållande till anställningen och dess innehåll.

Universitetet strävar efter en jämn könsfördelning och vi ser gärna manliga sökande.

Sista ansökningsdag är den 2017-04-25.

Välkommen in med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

 

   Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Karlstad
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer REK2018/92
Kontakt
  • Jakob Harnesk, Biblioteksdirektör, 070 186 0057
Facklig företrädare
  • Thomas Bragefors, SACO, 054-700 1714
  • Denita Gustavsson, OFR, 054-700 1434
  • Tony Ingemarsson, OFR , 054-700 1404
Publicerat 2018-04-06
Sista ansökningsdag 2018-04-25

Retour aux postes vacants